Buking

Dostupnost i cene tura u stvarnom vremenu
1. Odabir tura – Pregledajte našu ponudu koristeći web stranicu i izaberite turu koja najviše odgovara vašoj viziji odmora. Pošaljite zahtev kako bi dobili službenu ponudu, jednostavnim ispunjenjem kontakt forme na dnu stranice.
2. Pričekajte naš odgovor – potvrdu Kroz nekoliko minuta ponudu sa detaljima o plovilu će vam biti poslana na vaš e-mail. Ako vam poslata ponuda odgovara molimo da nas obavestite što je pre moguće, putem maila ili telefonski.
3. Rezervacija – Nakon potvrde da da bi ste iznajmili neku od ponuđenih tura, stavićemo opciju na isto. Opcija znači da će izabrana tura biti „na čekanju“ za vas, tj. biće stavljena van bukinga za vreme trajanja opcije. Imajte na umu da opcija uglavnom traje od 3 do 7 dana. Za to vreme možete uskladiti ostale detalje putovanja kao avionske, autobuske ili brodske karte, hotele i sl.

U sledećem koraku mi vam šaljemo predračun i ugovor. Ugovor potpisan sa vaše strane trebate vratiti natrag zajedno s kopijom prve uplate. Celi iznos najma plovila treba biti uplaćen najkasnije mesec dana pre početka chartera.
Za rezervacije koje su potvrđene unutar mesec dana pre početka chartera potrebno je jednokratno izvršiti uplatu celokupnog iznosa. Kada je uplata kompletno napravljena prosledićemo vam da popunite dokumenta koja su potrebna za ukrcavanje

1. Nakon što ste se odlučili u kom terminu i gde želite jedriti, pošaljite nam sledeće podatke: – Period najma – pošaljite nam tačne datume ukrcaja i iskrcaja (u sezoni obavezno subotom i trajanje je minimalno 1 nedelju). – Broj kabina ili osoba – pošaljite nam sa koliko kabina želite plovilo ili broj osoba (u 1 kabini mogu spavati 2 osobe). – Mesto polaska – iz koje luke želite isploviti (od ponudjenih tura…). Za više informacija možete posetiti stranicu Ture.
2. Pričekajte našu ponudu – Nakon što zaprimimo upit poslaćemo Vam ponudu u roku od 24 h. Ako vam poslata ponuda odgovara molimo da nas obavestite što je pre moguće, putem maila ili telefonski.
3. Rezervacija – Nakon potvrde da da bi ste iznajmili neko od ponuđenih plovila, stavićemo opciju na isto. Opcija znači da će izabrano plovilo biti „na čekanju“ za vas, tj. biće stavljeno van bukinga za vreme trajanje opcije. Imajte na umu da opcija uglavnom traje od 3 do 7 dana. Za to vreme možete uskladiti ostale detalje putovanja kao avionske, autobuske ili brodske karte, hotele i sl.

U sledećem koraku mi vam šaljemo predračun i ugovor. Ugovor potpisan sa vaše strane trebate vratiti natrag zajedno s kopijom prve uplate (dokument potpisati, skenirati I vratiti mailom). Celi iznos najma plovila treba biti uplaćen najkasnije mesec dana prije početka chartera.
Za rezervacije koje su potvrđene unutar mesec dana pre početka chartera potrebno je jednokratno izvršiti uplatu celokupnog iznosa. Kada je uplata kompletno napravljena prosledićemo vam da popunite dokumenta koji su potrebni za ukrcavanje.